Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi hjælper både med totalrenoveringer, nybyg og enkelte rum, så intet projekt er for stor eller for småt. Som indretningsarkitekter kan vi tilbyde professionelle planløsninger samt individuel indretning. 

Vi forvandler virksomhedens DNA til unik indretning. Vi kombinerer funktionalitet med æstetik, for at opnå et interiør som både imponerer kunden og får jeres medarbejder til at føle sig hjemme.

Erhverv

DSC_0025.JPG

Vi skaber hyggelige hjem med personlighed, som passer til jer og jeres livstil. Vi har fokus på at skabe en helhed i jeres hjem, så jeres indretning kan fungere i hverdagen uden at gå på kompromis med lækre detaljer.

Privat

DW__V4A5119_72dpi.jpg

Sådan arbejder vi

Med speciale inden for indretning kan vi hjælpe jer at med alt fra de første idér til jeres ombygning til at tjekke håndværkernes arbejde, så tidsplanen bliver overholdt. Som arkitekter har vi nogle arbejdsfaser, som starter fra det første idémøde med kunden og går til aflevering af projektet. Ud fra vores arbejdsfaser kan I vælge hvilke I og jeres projekt har brug for, så I kun betaler for det nødvendige.

Designmøde

Du får drøftet dine overordnede ønsker og behov samt dine forventninger til økonomi og tidsplan.

Projektering

Der skal laves en detaljeret beskrivelse af dit byggeprojekt med tegninger, materialeliste og arbejdsbeskrivelser samt en tidsplan. Projektmaterialet giver dig og håndværkere, der skal udføre byggeriet overblik over projektet, og det bidrager til, at I alle er enige om hvad der skal laves.

Skitseforslag

Efter det indledende møde skal dine og vores idéer omsættes til virkelighed – til rigtige tegninger. 

Skitseforslaget giver dig et foreløbigt indtryk af, hvordan projektet kommer til at se ud, hvor meget det estimeret vil koste, og hvor lang tid det vil tage at udføre din boligdrøm.

Kontraktfasen

Afhængig af aftalen kan du høste fordelen nu, hvor entrepriseaftaler skal forhandles på plads. Håndværkere afgiver nemlig tilbud ud fra de samme tegninger og beskrivelser, og derfor bliver det nemmere at sammenligne priser.

Godkendelse

Nogle byggeprojekter kræver en byggetilladelse fra kommunen, før du kan sætte byggeriet i gang. Det kræver en del dokumentation og papirarbejde.
Dokumenterne kaldes et myndighedsprojekt og består bl. a. af målfaste tegninger skelafstand, samt ventilations- og afløbsforhold.

Byggefasen

Under byggefasen sørger vi for kvalitetssikring samt overholdelse af budget og tidsplan. Vi hjælper også med at koordinere håndværker. Antallet af besøg afhænger af den konkrete aftale of projektets størrelse, art og kompleksitet.