Velkommen til vores nye hjemmeside!


I de sidste måneder har vi arbejdet hårdt på at give vores hjemmeside en update med et helt nyt design. Vi har også tilføjet helt nye projekter og opdateret vores ydelser. På denne måde håber vi på at gøre det nemmere for både private og erhvervskunder, så alle kan finde den information de har brug for.


Vi vil også gerne benytte denne lejlighed til at takke vores nuværende og tidliger kunder, for at tro på os og være så åbne for vores kreative løsninger, og introducere os for alle nye gæster på hjemmesiden:


Bag Philipp.Rod Interior Architecture står arkitekt Sarah Philipp, som har arbejdet som selvstændig arkitekt med projekter både i Danmark og Tyskland. Vi udarbejder koncepter og detajlløsninger til projekter i såvel stor som mindre skala. Kundens behov omsættes til konkrete bygbare projekter, der realiseres under stor respekt for økonomi og tidsplan. Vi lytter opmærksomt når du fortæller om ønsker og krav til dit projekt og udfordrer dig med nye idéer. På dette grundlag skaber vi individuelle, funktionelle og æstetiske løsninger.

Vi håber I kan lide den nye hjemmeside og at I bliver inspireret af vores mange projekter både til erhverv og private. Med venlig hilsen


Sarah Philipp

Philipp.Rod Interior Architecture