Sommerhus ved Østersøen

Sarah Philipp arkitekt (41 of 89).jpg

Ønsket var overordnet en ny funktionel planløsning og nogle gode idéer til opbevaring til deres hus ved havet.
Fra stuen og køkkenalrum er der udsigt til havet og derfor blev et eksisterende vinduesparti udvidet så det nu går fra gulv til loft.

Indgangspartiet blev flyttet til fordel for en separat soveafdeling med badeværelse.. Både bad og gang ved soveafdelingen blev suppleret med ovenlys.

Man ankommer i køkken- alrum hvor der er etableret et ligge garderobe også.

Hvert af husets tre soveværelser har to sovepladser. Takket specialdesignet inventar er pladsen udnyttet bedst muligt. 

Udearealet er også blevet ændret i overensstemmelse med vores input, så nu kan familien nyde både morgen- og aftensol på husets to terrasser.