Philipp.Rod Interior Architecture

Jørgensgård 42

DK 6200 Aabenraa

smp@philipp-rod.com

(+45) 21 29 47 66

(+49) 160 / 98 27 25 90

REVISIONSCENTRET AABENRAA

I forbindelse med en gennemgribende renovering blev kontorlokalet helt tømt og fik så et helt nyt rumkoncept.

 

Open-Spacekontorets hjerteafdeling i midten er som funktionszone fremhævet både i valget af tæppe og med halvhøje vægelementer. Der er plads til opbevaring i skabe, en central kopimaskine, bordplads til sortering og mulighed for at afholde et internt møde ved hæve- og sænkebord.

 

Langs facaderne med vinduer på begge sider er der 20 identisk indrettede arbejdspladser.

 

Det gennemgående designelement er - passende til et revisionsfirma som Revisionscentret Aabenraa - tal i forskellige former som accent til rummets ellers hvide, ege og blå overflader.